Twee spelers Natio testen positief op corona

Bij de nationale voetbalselectie van Suriname zijn twee spelers positief getest op het coronavirus. Hierdoor zijn de trainingen van Natio per direct stopgezet. De voetballers vertonen geen symptomen en verkeren in goede gezondheid. Het is nog niet bekend om welke spelers het gaat. Door de verscherpte Covid-19 maatregelen trainde de selectie in groepen van 5. Uit één van de groepen raakten twee spelers besmet. Uit voorzorg zijn de drie andere spelers die tot de groep behoorden in quarantaine geplaatst. De rest van de groep is intussen getest en de SVB wacht de resultaten af. De nationale voetbalselectie is twee weken terug gestart met de voorbereidingen naar de eerste WK-2022 kwalificatiewedstrijden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: