Ronny Aloema foundation opent kantoor in Kennedy Stichting

Oud-international Ronny Aloema heeft het afgelopen weekend het kantoor van de Ronny Aloema Foundation te Kennedy Stichting in gebruik genomen. Het pas geïnstalleerde DNA-lid gaf tijdens de opening aan dat deze foundation iets terug doet voor jongeren die het thuis niet breed hebben. “Ik moet wat doen voor zulke kinderen. Ik heb het op me genomen als volwassene samen met mijn vrouw om iets te beginnen en terug te geven aan deze jongeren”. Hij zei verder dat een ieder ongeacht hun situatie wat kan bereiken in de maatschappij. Aloema maakte tenslotte  duidelijk dat hij zijn uiterste best zal doen om de foundation te helpen pushen. “Wie weet zijn een aantal jaren op internationale level”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: