Cedric van Samson: “Ik had Belfort al gezegd ‘ik vertrouw je voorzitter niet, a lobi moni’”

Toen de VHP om 28 zetels vroeg, begreep men het niet. Nu begrijpen bepaalden het. Cedric van Samson, VHP-assembleelid, heeft zich fel uitgesproken via social media over de politieke situatie. In de afgelopen dagen is er vrijwel uit alle lagen van de samenleving veel kritiek op behoud van bepaalde personen, die politiek paars gelieerd zijn in de raad van commissarissen (rvc) van verschillende parastatale bedrijven. In een spraakbericht zegt de parlementariër dat voor zijn toetreden tot de VHP, Edward Belfort steeds bij hem aandrong om de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (Abop) te joinen. Belfort is Abop-topper en voormalig minister van Justitie en Politie geweest. “Maar ik zei tegen Belfort: ‘Mi ne vertrouw joe voorzitter’, doelende op Abop-topman Ronnie Brunswijk, nu vicepresident van Suriname. Ik vertrouw Brunswijk niet. Ik zei:‘Yoe voorzitter lob moni’. Nu zien we NDP ey infiltreer. De NDP betaalt om te infiltreren.  Andy Rusland, president-commissaris bij EBS. Viren Ajodhia heeft direct bedankt. Hij is ons kader van de VHP. Clyde Cairo, a man sa f*** SLM up in de rvc. Tak anga mi. Dit kan niet. Indien dit niet aangepakt wordt, zul je horen van me”, aldus Cedric van Samson.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: