Sociaal gedistantieerde optreden in Suriname?

In UK heeft men recent het eerste sociaal gedistancieerd optreden gehad. De setting was met 500 aparte verhoogde metalen platformen, elk voor vijf personen uit hetzelfde gezin /huishouden. Elk voorzien van handreiniger en een mini koelkast.  De Surinaamse show promotors/ organisatoren hebben dit ook onder ogen gehad. Al gauw werd de foto van optreden met social distance gedeeld. CEO van Lustig Events, Jorge Nabibaks,  deelde de foto van UK eveneens en vroeg zich af: doen of niet? Gezien Copacabana hun openlucht day & night club is. In gesprek met Dagblad Suriname zegt Nabibaks, “ een party/ concert met social distance zoals in UK lijkt mij zeker een manier om ons aan te passen in deze moeilijke tijd. Het is zeker  niet de beste manier of oplossing voor entertainment, maar op dit moment gaat het allemaal om een compromis voor de gezondheid en veiligheid van iedereen en dit is dan een model. Natuurlijk is het beter dan helemaal geen concerten te hebben. Zo kunnen wij die deel uitmaken van de muziekindustrie nog wat verdienen en zou het publiek/ bezoekers met alle veiligheid genieten van entertainment. Ik zou graag wel met het covid management team willen brainstormen over hoe verder en de mogelijkheden voor live entertainment” aldus de CEO.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: