Artiest Malvver maakt zijn debuut in de muziekwereld

De 21 jarige, Malvver is een nieuwe Surinaamse artiest. Dagblad Suriname heeft vernomen dat Malvver al geruime tijd bezig is met het maken van muziek. Daarnaast is hij student rechten op de universiteit in Suriname. Zijn debuut nummer heet “Bankz”, de struggle van elke jonge artiest in de Surinaamse industrie. Een verhaal waarin hij aangeeft dat hij alles op alles zal zetten om geld te verdienen. Hij gaat zijn luisteraars overtuigen en duidelijk maken omtrent zijn geloof en motivatie in eigen kunnen. Maar hij gaat vooral ook keihard werken aan zijn carrière. Hij is een simpele rustige jongen die is opgegroeid in Kasabaholo, waar zoals nu blijkt heel veel talent uit is gekomen. Hij is opgevoed door zijn moeder die keihard gewerkt heeft en hem ondanks welke situatie nooit heeft laten merken dat opvoeden zwaar was. Hij gaat nu voor goud en een toekomst om haar alles te geven, stoppen of falen is geen optie. Op dit moment is hij bezig met het afronden van een aantal nummers. De producer van Bankz is FIB, hij is ghost producer voor een aantal Nederlandse en Amerikaanse artiesten. De Videoclip is gemaakt door DP Frames Su ( Noell Jeroe) die vaker met Nederlandse film crews heeft gewerkt ( Tuintje in mijn hart, Suriname, producties van NPO, RTL 4) De genre die hem het meest aanspreekt is underground dark drill en trap. Malvver is druk bezig geweest dit jaar en heeft een aantal releases op schema die hij de komende tijd zal droppen. Bankz is geproduceerd door FIB die vaker producties voor Nederlandse en Amerikaanse artiesten heeft gemaakt. Hij vertelt de realiteit van een jonge kerel die alles op alles zet om te overleven. De videoclip is geschoten door DP Frames Su. Vocal recording by Synergy Music.

Begin 2020 is Super Trash Management, een Nederlands management bedrijf opgericht in Suriname. Dit management bedrijf is het eerste officiële  management bedrijf dat zich zal richten op het managen van artiesten. Zij doen ook het management van de artiest Malvver.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: