Steve Meye: “De Bijbel zegt dat als we ons tienden inhalen er 20 procent bij moet”

Steve Meye, voorganger van Gods Bazuin Ministries International, heeft weer eens raak geschoten. Volgens hem zijn bezoekers van zijn kerk aan het verslappen op het gebied van financiële offers. “We hebben vernomen van de leiding dat mensen zijn gaan verslappen

In de afgelopen maanden hebben zij allen overgeslagen. We verslappen in de offers aan de Heer. We willen u vragen om in te halen. Hallo, ik heb ‘t niet gezegd, de Bijbel zegt wij moeten inhalen als we ons tienden missen, en 20 procent moet erbij, dat is Gods woord”. Het geven van tienden heeft haar wortels in de wet van het Oude Testament. Eerder heeft Meye zijn kerkgangers gezegd om  US$50,- te geven voor de heer. Meye, die de

afgelopen 10 jaren geestelijk adviseur van president Desi Bouterse is geweest, probeert mensen te overtuigen om in opdracht van God,  US$50,- te doneren aan de kerkorganisatie. “De Heer heeft het op me hart gelegd om u uit te dagen om een speciaal offer te brengen naar de samenkomst op zondag 2 augustus. De Heer heeft mij gezegd hij wilt mensen in deze moeilijke tijd vrijzetten van alle schulden. De Heer heeft mij gevraagd om u uit te dagen om US$ 50,- als speciaal zaad te zaaien voor uw vrijheid”, zei Meye aan zijn volgelingen. Degenen die niet over Amerikaanse dollars beschikken, kunnen de tegenwaarde tegen een koers van SRD 10 hanteren. Ook de koers van SRD 10,- komt naar zeggen van Meye, in opdracht van de Heer.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: