“Ik heb een halve dag verloren”

“Je betaalt zoveel elke maand, maar uiteindelijk krijg je niet de service en internetsnelheid die vooraf was afgesproken en die men je heeft beloofd. Ik heb gewoon een halve dag verloren om mijn ADSL-Wi-Fi-modem te checken en te herprogrammeren”, zegt een burger aan de krant. De mevrouw zegt dat zij al jaren een trouwe klant is van een bekend Surinaams telecommunicatiebedrijf, maar de afgelopen weken continu merkt dat haar internetverbinding schommelingen vertoont en op sommige momenten van de dag compleet wegvalt. Dit zorgde vooral voor irritatie bij haar kinderen, die vanwege de Covid-situatie al maanden thuis zitten en via het internet zich nog bezig kunnen houden. “Het is gewoon hinderlijk. Als je voor een service keihard betaalt, dan moet je waar krijgen voor je geld. Ik heb de modem uiteindelijk naar een filiaal gebracht om te checken, maar daar aangekomen moeten klanten nu vanwege de aangepaste Covid-19 situatie buiten bij de beveiliging bij de deur aanmelden, vervolgens een formulier invullen en dan rustig plaatsnemen. Tot overmaat van ramp bleek uiteindelijk dat ik pas na anderhalf uur werd benaderd door een medewerker van het bedrijf om de modem af te staan. Hierna moest ik vervolgens weer een uur wachten, waarna ik bij navraag van een andere medewerker te horen kreeg dat zij een technisch probleem hadden en dat ik gerust naar huis mocht gaan en ik gebeld zou worden, wanneer de modem al in orde was”, zegt de mevrouw.

Toen zei thuis aankwam, werd zij ongeveer een half uur later inderdaad gebeld met het goede nieuws dat de modem al af was en opgehaald kon worden. Daar aangekomen, kreeg zij een nieuwe modem in een doos in ontvangst en mocht zij  vertrekken. “Ik stapte in de auto, maar omdat ik al de hele dag al hoofdpijn had van die slechte service, besloot ik toch om die doos met nieuwe modem te checken. Maar daarop stond een heel ander telefoonnummer geschreven, waardoor ik gelijk wist dat ik een verkeerd apparaat had ontvangen. Ik bracht het gelijk terug en overhandigde het aan de security guard.” Volgens de vrouw moest zij toen weer een half uur wachten, omdat men haar oude modem niet kon vinden. Uiteindelijk kreeg zij die modem wel in ontvangst met de mededeling dat de adapter en kabels waren vervangen. “Ik ging naar huis en plaatste alles terug. Maar het probleem is nog steeds niet opgelost. De volgende dag ging ik terug om de situatie uit te leggen en kreeg ik van een dame te horen dat ik op een bepaald nummer moet bellen, zodat de installatie thuis bij mij gecheckt kan worden”, zegt zij. Zij hoopt dat het probleem eindelijk wordt opgelost deze keer en zij de service krijgt waarvoor zij betaalt.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: