Dodelijk slachtoffer ongeluk op Helena Christinaweg is Loraine Sandel (33)

Het Korps Politie Suriname meldt, dat de vrouw die zondagmiddag op de Helena Christinaweg om het leven kwam na een aanrijding de 33-jarige Loraine Sandel is. Zij zat als passagiere in een auto die in botsing kwam met een busje.

Uit het voorlopige politieonderzoek is naar voren gekomen, dat het busje over de Helena Christinaweg reed vanuit de richting van de Magentakanaalweg. De personenauto reed ook over de Helena Christinaweg, maar vanuit de tegenovergestelde richting. In een bocht kwam het busje op de rijhelft van de auto terecht, met als gevolg de aanrijding.

De auto werd bestuurd door een vrouwelijk familielid van het dodelijke slachtoffer. Loraine Sandel zat op de achterbank in de auto.
Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs. De voertuigen zijn in het belang van het onderzoek door de politie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: