Roberto Kemper: “dit jaar niet zo best met de vlieger verkoop”

Roberto Kemper is inmiddels al 24 jaar actief bezig met het maken van vliegers. De vakantiemaanden staan wederom voor de deur. Kemper heeft ook dit jaar zoals gewoonlijk het initiatief genomen om vliegers te verkopen. In een interview met Dagblad Suriname zegt hij dat hij zijn vliegers altijd gemaakt heeft van bamboe en plastic. Het is een investering op zich. Ik koop namelijk rollen plastic bij de fabriek. Met de komst van het coronavirus moeten we de vastgestelde maatregelen in acht nemen en zodoende ontvang ik klanten ook met mondkapjes op. Ik doe dit heel graag voor me kinderen. Van het jaar ben ik op 9 juli met de verkoop gestart. Het is opmerkelijk, maar het gaat  slecht met de verkoop. Ik maak namelijk mijn vliegers per dag aan de hand van de verkoop. Het maken van vliegers heb ik meegekregen van mijn voorouders, me oma maakte namelijk ook vliegers. Een van mijn doelen is dat de kinderen weten dat vliegeren ook een sport is. Tegenwoordig zien we iedereen meer bezig zijn met de telefoon op facebook etc. Daarnaast ben ik ook een tattoo prikker maar vanwege de concurrentie en de huidige situatie focus ik mij meer op het maken van vliegers. Mijn gezin, echtgenote Ashminee Rudolf Kemper en drie kinderen kunnen ook al vliegers maken” aldus Kemper. Bij Kemper kun je een vlieger al vanaf SRD 25 vinden. Het duurste en grootste exemplaar is bijna 1 meter en kost SRD 100.( Foto: Regillio Derby)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: