Shivayet Dhonre over nieuw mashup cover en meer

Surinaams talent Shivayet Dhonre is naar eigen zeggen een jongen met veel passie en liefde voor muziek. Op 2 augustus heeft Shivayet zijn nieuw mashup cover Sachiya Mohabbatan/ Tu hi yaar mera gelanceerd. Dit lied is te zien zijn op verschillende sociale media kanalen zoals Facebook, Youtube en via Real Life Entertainment ( kanaal 20.5). De video is gefilmd en bewerkt door Kameleon Art (Santosh Sheoratan) en Eye4photographic. Verder is de muziek van dit lied gemaakt door Devin Z Gobind. De artiest dankt een ieder die hem heeft ondersteund om dit te realiseren.

Shivayet Dhonre is geboren op 30 augustus 1993 en is opgegroeid in het district Wanica. Shivayet heeft tevens Indiase muzieklessen gevolgd bij het Indiaas Cultureel Centrum (ICC). Daarna verliet hij de lessen bij ICC en vervolgde de lessen bij de zanger Radjesh Jodha.

Carrière Shivayet Dhonre

In het jaar 2016 deed hij zijn intrede bij de muziekformatie The Chutney Brothers onder leiding van Surinder Sewradj. Bij de Chutney Brothers heeft hij ongeveer 3 jaren zijn stem door het zingen van Indiase muziek laten horen. Op zijn 20e bracht hij zijn eigen geschreven lied ‘Tere hi Yaad’ uit, daarop volgend het lied ‘Dil mein tum ho vida’. Na het tweede geschreven lied bracht Shivayet de covers Musafir, Dard dilo ke, Mera pyaar tera pyaar en Dil kehta hain mashup uit. Shivayet Dhonre wilt middels muziek zijn talent naar buiten brengen, zodat hij niet alleen in Suriname de bekendheid krijgt maar ook op het internationaal platform.

Shivayet wil verder de Surinaamse gemeenschap vragen om in deze moeilijke tijd, waar Covid-19 de wereld heeft overgenomen, veiligheid in acht te houden en gezond te blijven.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: