Kapil Sharma in grappige video

Fans van Kapil Sharma zullen enthousiast zijn, want Sonu Sood zal vanavond (1 augustus) als eerste gast te zien zijn in de show. De promo van de show dient als bewijs van het plezier dat de kijkers te wachten staat.

In de laatste promo van de aflevering die vanavond wordt uitgezonden, grapt Kapil hoe Sonu Sood zelfs de mensen die normaal hun werk deden, liet vallen. Dit liet iedereen lachen.

In een andere teaser kreeg Sonu een video te zien, waarin hij werd bedankt door de arbeidsmigranten voor het helpen bij hun terugkeer naar hun geboorteplaats tijdens de lockdown. Het maakte Sonu emotioneel.

De Bollywood-acteur deelde via zijn Twitter-account: “Het is altijd een genoegen om je te spreken, bhaji. Ik weet zeker dat je het gelach in het leven van mensen in deze moeilijke tijd zult terugbrengen. Ik kan niet wachten op de meest emotionele en grappige aflevering ooit. “

Hierop antwoordde Kapil: “Nogmaals bedankt dat je onze show met je aanwezigheid paji hebt vereerd. Mijn team zal hard blijven werken om een ​​glimlach op het gezicht van mensen te toveren, maar de glimlach die je op de gezichten van behoeftige mensen in deze pandemie toverde is van onschatbare waarde. Veel liefde… voor altijd. “

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: