Rumy Jafry: De politie heeft me van alles gevraagd

Schrijver-regisseur Rumy Jafry behoorde tot degenen die door de politie van Mumbai waren opgeroepen voor ondervraging in de zelfmoordzaak van Sushant Singh Rajput. De filmmaker, die in gesprek was met Sushant en Rhea Chakraborty om samen in een romcom te spelen, nam donderdag zijn verklaring op in het politiebureau van Bandra.

Rumy vertelde ons: ‘Ik ging er om 15.00 uur heen en vertrok om 19.00 uur. Het heeft lang geduurd omdat ze me alles in detail hebben ondervraagd. ‘ Hij voegde eraan toe: ‘Vanaf de romcom die ik met Sushant aan het plannen was tot aan zijn geestelijke gezondheid, de politie vroeg mij van alles. Ik had alle details en datums op zijn plaats over de eerste keer dat ik Sushant ontmoette, wanneer en waar we de vertelling van het script hadden en meer van dergelijke informatie. Ze vroegen me alles – hoe het project was gepland, wie het produceerde, hoe vaak we het project hadden besproken en of de vergaderingen bij mij thuis of bij Sushant plaatsvonden. Er werd mij ook gevraagd naar zijn geestelijke gezondheid. Ik sprak naar waarheid over wat ik wist. Ik verwachtte dat ik op elk moment zou worden gebeld terwijl ik een film met hem aan het maken was. Agar sab theek hota toh yeh filmvloer pe hoti. Ik ben blij dat de politie een grondig onderzoek doet. ‘

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: