Vuil een maandlang niet opgehaald

Het vuil in de omgeving Rijsdijk, Okopipiweg oost-west en zuid is nog niet opgehaald. Een bewoner geef tijdens een gesprek aan dat het vuil al een maand lang niet is opgehaald. “Wij betalen voor de speciale gele zakken en toch wordt het niet op gehaald.” Hoe lang duurt het nog, vragen de bewoners zich af. “Nu stinkt het en dat is helemaal niet goed voor onze gezondheid”, zegt een andere bewoner. “De vuilophaaldienst doet alleen de hoofdwegen, waarom de binnenwegen niet”, aldus de bewoner. “Wonen er geen mensen in de zijstraat? Moeten wij tot op de hoek te gaan om de zakken met vuil te brengen? Ik hoop dat er zo snel mogelijk een oplossing hieraan komt. De meeste bewoners hebben kinderen die op het erf spelen. Dit is helemaal niet gezond voor hen”, aldus een andere burger.

TM

error: Kopiëren mag niet!