Rovers overvallen slachtoffers voor carwash

Drie criminelen hebben dinsdagavond rond 22.30 uur een overval gepleegd voor een carwash aan de Hiraweg ter hoogte van de Mooiweg. Enkele personen zaten te borrelen voor de carwash. Plotseling dook het drietal op. Het trio was gewapend met vuistvuurwapens. Zij hielden de slachtoffers onder schot en beroofden hen van hun persoonlijke spullen, waaronder sieraden, geld en hun mobiele telefoon. Bij het verlaten van de plaats zijn de daders ook nog ervandoor gegaan met het voertuig van één van de benadeelden. Het betreft in deze een witgelakte Toyota Mark-X met het volgnummer PB 31-69. De politie van Santodorp heeft de aangifte opgenomen en is doende de daders op te sporen. De slachtoffers hebben geen letsels opgelopen. Het onderzoek duurt voort. De buit betreft een geldbedrag van USD 2.000, SRD 2.600 en Euro 600. Behalve het geld en het voertuig zijn ook sieraden, te weten twee vingerringen, een paar oorbellen en een halsketting met bijbehorende hanger, buitgemaakt.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!