President Santokhi ontvangt felicitatie van Koning Willem-Alexander

In de reeks van felicitaties van buitenlandse staatshoofden en hoogwaardigheidsbekleders, ontving President Chandrikapersad Santokhi dinsdag 22 juli ook bericht van Zijne Majesteit Willem-Alexander uit Nederland. De Koning feliciteerde de President met zijn verkiezing en wenste hem veel succes toe tijdens zijn ambtsperiode. Hij sprak ook zijn warme belangstelling uit voor Suriname.

“De sterke historische band tussen onze landen en de maatschappelijke verwevenheid van onze beide samenleving zijn bijzonder en koester ik. Graag spreek ik dan ook mijn warme belangstelling voor Suriname uit. Ik heb er vertrouwen in dat het Koninkrijk en Suriname zullen samenwerken in een geest van vriendschap, wederzijds begrip en respect, en dat de bilaterale relatie zich de komende jaren positief zal ontwikkelen”, aldus de Koning.

error: Kopiëren mag niet!