Recherche Midden lost zaak beroving op

Drie verdachten aangehouden, één beschoten 

De recherche van Midden Suriname heeft op maandag 20 juli in samenwerking met RBT Paramaribo, na een binnengekomen tip, drie verdachten aangehouden aan de Faizelweg. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat dit trio op 13 mei 2020 een gewapende roofoverval heeft gepleegd in een woning te Santodorp. De politie kreeg een tip omtrent de verdachten en maandag hebben de agenten toegeslagen. Het gelukte de wetsdienaren om het trio in de kraag te vatten. Bij die actie heeft een van de verdachten, meer bekend als Baghi, een schotverwonding aan zijn linkerbeen opgelopen. Hij is na medische behandeling door de politie meegenomen en is thans in het cellenhuis ingesloten. De politie heeft het complete trio ter zake diefstal door middel van geweld ingerekend.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: