NDP heeft geen hart voor Suriname

Bewoner Kraw Krawstraat: “De meters brede overwoekerde kreek langs de Kraw Krawstraat, die parallel loopt met Ringweg-Zuid, is totaal overwoekerd. NDP-hoofdpropagandist Limbo was tot vlak voor de verkiezingen een buurtbewoner. Dus hij weet alles van de wateroverlast, van huizen die regelmatig onder water komen te staan. Het water heeft hem waarschijnlijk verdreven.”

Limbo van het toneel verdwenen

“Ik mis buurman Limbo. Hij is van het toneel verdwenen. Maar wij die geen uitwijkmogelijkheden hebben naar een betere woonomgeving verzuipen in het water. Hij zou misschien zijn invloed kunnen aanwenden om onze nood te helpen verlichten.”

Kreken worden niet onderhouden

Meerdere kreken en openlozingen in Paramaribo zijn in geen twee maanden onderhouden. Deze vorm van wanbestuur is gelijk aan doodzonde in de grote regentijd, die duurt tot medio augustus.  Op meerdere plaatsen is er sprake van staand bos in lozingen. De afgetreden regering wordt door menigeen ervan verweten, Suriname na de verkiezingsnederlaag te willen straffen. “Behalve op het laatste moment te graaien wat er te graaien valt, is er verder niets of weinig gedaan aan belangrijke zaken als het opschonen van kreken. Buurtbewoner: “Volgens mij wordt dit kwaad bewust gedaan om de VHP-coalitieregering te blokken. De NDP bewijst hiermee ten overvloede dat zij geen hart heeft voor Suriname. De partij is door en door bedorven.”

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: