Covid-19 update: 2 doden erbij, 58 nieuwe besmettingen

Vanavond is de website van covid-19.sr zoals gebruikelijk wederom geupdate. Dat er twee nieuwe gevallen van overlijden waren, was reeds eerder door Dagblad Suriname gemeld, maar die staan nu ook op de teller te zien. Die staat nu helaas op 23 doden.

Er kwamen overigens 58 nieuwe besmettingen bij sedert de telling van gisteravond, en het aantal actieve gevallen staat nu op 437. Toch zijn er ook 36 personen weer genezen verklaard. Er zijn nu 1234 positief geteste gevallen, 774 genezen, 6 op de ICU (twee meer dan gisteren), en 395 personen in quarantaine.

Morgen, vrijdag 24 juli, is wel te verwachten dat er een persconferentie van het nieuwe covid-19 management team komt, waar meer details verwacht worden vrijgegeven te zullen worden. De beloofde situation report is echter nog steeds niet op de website te zien. Vandaag ging de in het vooruitzicht gestelde persconferentie niet door. Toch zei de minister van Volksgezondheid op de persconferentie van gisteren dat meer richting normalisatie gedacht wordt dan aan een hernieuwde total lockdown.

error: Kopiëren mag niet!