Bigi Boi favoriet tegen Junior dos Santos

Junior dos Santos en Jairzinho Rozenstruik zullen het bij UFC 252 opnemen tegen elkaar. Rozenstruik is de gokfavoriet (-160) als hij het opneemt tegen de veteraan dos Santos. De Braziliaan is een (+110) underdog. Beide vechters verloren hun laatste gevecht bij zwaargewicht. De vraag is wie terug kan komen met een winst. UFC 252 wordt een indrukwekkende kaart voor vechtfans. Volgens de openingskansen van UFC 252 voor deze zwaargewicht wedstrijd heeft Rozenstruik een kans van 61% om dos Santos te verslaan. Verwacht wordt dat de wedlijn voor deze wedstrijd de komende weken echt zal bewegen. Er zijn vraagtekens rond beide vechters, vooral Rozenstruik, die net een verwoestend KO-verlies heeft geleden voor Francis Ngannou bij UFC 249. De bovenkant van de hoofdkaart op UFC 252 wordt opgevoerd door Stipe Miocic vs Daniel Cormier, een trilogie om te beslissen wie het grootste UFC-zwaargewicht is. De kampioen Stipe Miocic is de bescheiden underdog voor dit gevecht. Er wordt verwacht dat de winnaar van Miocic of Cormier de titel tegen Ngannou verdedigt, tenzij een van de winnaars besluit om met pensioen te gaan na hun spel. Jairzinho Rozenstruik nam een ​​grote gok tegen Francis Ngannou, maar het leverde helaas geen resultaat op. De Surinaamse MMA-vechter heeft het positieve uit het verlies gehaald en heeft geen spijt meer.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: