Vrouw klemgereden en overvallen

De politie van Nieuwe Haven kreeg vrijdagavond rond 23.00 uur een melding van een gewapende roofoverval aan de Verlengde Hoogestraat. Volgens de aangeefster J.D. reed zij kort voor de beroving over de Waterkant. Ter hoogte van de Centrale Bank probeerde een witgelakt voertuig van het merk Toyota Vitz haar klem te rijden. Het slachtoffer had de daders al door. Zij reed toen via de Waterkant de Saramaccastraat in om vervolgens de Zwartenhovenbrugstraat op te rijden. Ter hoogte van haar woonadres aan de Verlengde Hoogestraat hebben de daders haar toch te pakken kunnen krijgen. Het duo heeft de 31-jarige dame onder bedreiging van een vuistvuurwapen beroofd van haar persoonlijke spullen, waaronder een mobiele telefoon, een geldbedrag groot 650 en nog andere goederen die zij bij zich had. Na de draad zijn de rovers in hun eigen voertuig weggereden. De politie van Nieuwe Haven heeft de aangifte opgenomen en is doende de daders op te sporen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!