RIVM: woensdag 168 nieuwe besmettingen

RIVM: 168 nieuwe besmettingen
Uit gegevens op de site van het RIVM blijkt dat er in Nederland vandaag 168 nieuwe besmettingen met het coronavirus zijn bijgekomen. Het RIVM komt sinds enige tijd nog maar één keer per week met een update, maar de besmettingscijfers worden wel dagelijks bijgewerkt.

De gemeenten met de meeste besmettingen zijn Rotterdam (+28) en Amsterdam (+18). Ter vergelijking: gisteren meldde het RIVM 163 nieuwe gevallen. Vorige week woensdag kwamen er 106 besmettingen bij.

On Wed, Jul 22, 2020 at 8:32 AM Faried Pierkhan <[email protected]> wrote:
OPPOSITIE: REGERING MOET AFTREDEN!

Leider van de Curaçaose oppositiepartij MFK Gilmar ‘Pik’ Pisas heeft dinsdag een brief overhandigd aan gouverneur Lucille George-Wout. De brief is ondertekend door negen parlementariërs. Ze stellen dat de regering niet meer op een meerderheid kan rekenen en moet aftreden. De brief is ondertekend door de leden van de oppositiepartijen MFK, Kòrsou di Nos Tur, Movementu Progresivo en Pueblo Sobernao.

Parlementariër Rennox Calmes zei gisteren dat hij niet langer de regering-Rhuggenaath steunt. Maar hij heeft de brief niet ondertekend.

error: Kopiëren mag niet!