Gewapende roofoverval Ronaldlaan

Vier criminelen hebben zaterdagochtend 18 juli een gewapende roofoverval gepleegd aan de Ronaldlaan in het verzorgingsgebied van politie Uitvlugt. De daders zijn naar de woning geweest en hebben de huurder, het latere slachtoffer, benaderd en hem voorgehouden dat zij een afspraak hebben met de eigenaar van het pand. De 51-jarige huurder dacht inderdaad dat het viertal een afspraak had. Maar tijdens dit gesprek werd hij door hen aangevallen. Een van de rovers was gewapend met een vuistvuurwapen. Hij hield het slachtoffer onder schot en beroofde hem van zijn twee mobiele telefoons, een geldbedrag groot SRD 4000 en Euro 1200. Na de daad verlieten de rovers de plaats. Het slachtoffer heeft geen letsels opgelopen. Hij heeft de buurtbewoners gevraagd om de politie voor hem in te schakelen. Het is niet bekend hoe de daders de plaats hebben verlaten.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: