Geen dienstauto’s aangetroffen op kabinet vp

Brunswijk: ‘Ook hier hebben wij geen enkele auto gezien’

Hoewel bij het kabinet van president Chandrikapersad Santokhi reeds op de eerste werkdag niet eens één computer en of printer aangetroffen werd en een aantal andere zaken ook ontbreekt, is het volgens vicepresident Ronnie Brunswijk in dit stadium nog moeilijk om aan te geven welke zaken precies zijn weggedragen bij zowel het kabinet van de vicepresident als alle ministeries. “De ministers zijn nog bezig een inventarisatie te maken. Wat het kabinet van de president betreft, was daar alles weg”, zei Brunswijk woensdag op vragen van journalisten. Aangezien er hiervoor meer tijd nodig is, is deze kwestie gisteren niet ter sprake gekomen tijdens de eerste Raad van Ministers (RvM). Op zijn kabinet stelt de vicepresident dat daar de inventarisatie ook nog niet rond is. Hij stelde wel dat hij geen enkele dienstauto’s heeft aangetroffen bij zijn eerste werkdag op 17 juli. “Ook hier hebben wij geen enkele auto gezien”, benadrukte de vp wijzende naar enkele zaken in zijn werkkamer. Eerder op de dag deden geluiden de ronde dat ook tientallen auto’s van het kabinet van de president voor heel onrealistisch lage bedragen zijn doorverkocht aan belangstellenden. Het is nog niet duidelijk of de politie zal worden ingeschakeld. Daarover worden voorlopig nog geen uitspraken gedaan.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: