Bromfietser dood aangetroffen in een goot langs de weg

Het ontzielde lichaam van de 45-jarige heer Basdeo, Dowdath is op maandagmorgen 20 juli in een goot aangetroffen langs de openbare weg te Nieuw Amsterdam in het district Commewijne.

Politieambtenaren van het resort Nieuw Amsterdam troffen het lijk van de heer Dowdath in de goot aan. Zijn ontzielde lichaam werd uit de goot gehaald. Zoals wettelijk vereist wordt heeft een arts de dood van de heer Dowdath vastgesteld.

Het ontzielde lichaam van de heer Dowdath vertoonde geen letsels en zijn bromfiets vertoonde geen schade. De heer Dowdath leed aan epilepsie. Waarschijnlijk heeft de heer Dowdath een epilepsie aanval gehad, kwam met zijn bromfiets in de goot terecht en verdronk.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Basdeo Dowdath afgestaan aan zijn nabestaande ter begraving.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: