2 voortvluchtigen steken 18-jarige neer

De politie van Munder kreeg zondagavond omstreeks 21.00 uur een melding van een steekpartij aan de Kwattaweg. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer, Sercinio M., in het weekend bij zijn grootmoeder vertoefde. Hij werd op die dag door zijn vriend op de brommer opgehaald om naar zijn logeeradres, bij zijn tante, te gaan. Onderweg zijn de jongens gestopt bij een fastfood restaurant. De vriend stapte van de brommer en ging het restaurant binnen. Vanuit binnen zag hij dat zijn 18-jarige vriend, die bij de bromfiets was achtergebleven, verwikkeld raakte in een woordenwisseling met twee andere jongens. Hij liep naar buiten en ook hij werd aangevallen door het duo. De vriend vernam van de twee verdachten dat zij samen met de 18-jarige Sercinio ingesloten waren en dat zij een oude vete hebben. Op een gegeven moment is de vriend weer het restaurant binnengelopen om zijn voeding te halen en zag dat het duo zijn vriend wederom aanviel. Het slachtoffer rende toen weg. Ter hoogte van de kruising Keizerstraat en de Van Idsingastraat trof de vriend de 18-jarige bebloed op een bank aan. De politie werd ter zake ingeschakeld. Het slachtoffer werd afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij heeft een steekverwonding aan zijn borstbeen opgelopen. De politie is bezig de daders op te sporen. Zij hebben het slachtoffer na de steekpartij in hulpeloze toestand achtergelaten. Het onderzoek duurt voort. De vriend had een schaar bij de verdachten gezien, want zij hadden hem ook getracht aan te vallen met de schaar en hebben hem bekogeld met bierflessen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: