De Raat Akeli Hai trailer

Netflix India drote vrijdag de trailer van hun aankomende misdaad thriller Raat Akeli Hai, met Nawazuddin Siddiqui en Radhika Apte in de hoofdrol. De film is deel van 17 originals die voor het eerst uitkomen op het platform in de komende weken.

Raat Akeli Hai gaat over politieagent Jatil Yadav (Nawazuddin) die de moord op een politicus onderzoekt. De intrigerende trailer geeft een voorproefje van de pogingen van Jatil om de waarheid te ontrafelen achter het schot dat het slachtoffer tijdens zijn tweede huwelijk heeft gedood. Terwijl zijn familie het een ongeluk blijft noemen, gelooft Jatil dat er meer aan de hand is. Van de eerste vrouw van de politicus tot dochter tot zelfs zijn weduwe gespeeld door Radhika, iedereen is een verdachte voor hem.

De trailer zit boordevol interessante momenten. Het mysterieuze karakter van Radhika Apte is een van de hoogtepunten. De film heeft ook een solide ensemble cast – Aditya Srivastava, Shweta Tripathi, Ila Arun, Khalid Tyabji, Shivani Raghuvanshi en Tigmanshu Dhulia.

Nawazuddin Siddiqui zei in een verklaring: “Raat Akeli Hai is het soort verhaal dat je onmiddellijk naar binnen trekt en je meeneemt op een kronkelige reis.” Verder voegde hij eraan toe dat zijn Jatil een sociaal buitenbeentje is en zei hij: “Hij is altijd op zoek naar gerechtigheid – en rust niet voordat hij de waarheid ontdekt.”

De film markeert ook de terugkeer van Radhika Apte naar de Netflix-wereld na Ghoul in 2018. Ze noemde het een thuiskomst en zei: ‘Ik speel het personage van Radha, de nieuwe bruid van de overledene, die koppig, pittig, arrogant en toch mysterieus is. Ze wisselt af tussen argwaan en kwetsbaarheid. De lagen van haar personage afpellen was voor mij een inspirerende uitdaging. ”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: