Actieve cases Covid -19 naar 402

Vanavond om 20:00 uur werd de teller van actieve gevallen op de covid-19 website bijgewerkt van 381 naar 402.

Het aantal genezingen klom met 29 naar 656, er zijn nu 346 in plaats van 350 personen in quarantaine, en de positieve gevallen klommen met 50 naar 1079.

Het aantal overledenen bleef gelukkig vandaag op 21, 5 personen zijn op de Intensive Care en 10 mensen staan genoteerd als LTFU.

Vandaag was er wederom geen persconferentie van het covid-19 team. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zegt dat er op dinsdag 21 juli 2020 een persbriefing gehouden zal worden, waarbij de gemeenschap van allerhande informatie met betrekking tot de laatste ontwikkelingen van COVID-19 voorzien zal worden. Hiervoor is het ministerie in overleg met diverse deskundigen om te komen tot een adequate oplossing. De bewindvoerder benadrukt dat de aanpak van de COVID-19 pandemie hoog op zijn prioriteitenlijst staat.

De bewindsman stelt dat spoedig het nieuw aangestelde team bekendgemaakt zal worden. Ook de nieuwe richtlijnen zullen aan de samenleving voorgehouden worden. Het Ministerie van Volksgezondheid vraagt de gemeenschap om wat geduld te betrachten en de geldende COVID-19 voorzorgsmaatregelen in acht te blijven nemen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: