Sudhir Binda: “Real Life Entertainment om de artiesten en talenten meer te belichten”

Een nieuw programma momenteel is Real Life Entertainment. Het geheel is een initiatief van Sudhir Binda.  In een interview met Dagblad Suriname geeft hij aan dat naar zijn zienswijze artiesten nauwelijks tot zeer weinig belicht worden. Als men wel belicht wordt dan is het vrijwel steeds tegen betaling. Onze Surinaamse artiesten moeten eigenlijk prioriteit genieten via de media, maar helaas is dit niet altijd het geval. Het programma, Real Life Entertainment zal ook buitenlandse artiesten belichten en proberen om zoveel als mogelijk hun weer te koppelen met onze Surinaamse artiesten want uiteindelijk spreekt muziek maar één taal en uiteraard sta je samen sterker. Covid-19 heeft ook een positieve bijdrage geleverd. Je ziet hoe creatief de mens kan zijn. Er zijn zoveel eigen producties op gang gekomen.

Ook voor die ondernemers die hun kleine opstartende bedrijfje willen promoten zijn wij er. Heb je geen poster design of video promo geen probleem ook daarmee kunnen we de mensen helpen. Ook kunnen wij artiesten meer belichten en volgen, we kunnen de kijkers up to date houden wat er allemaal rondom en over zo een artiest gebeurt. Het gaat erom, de kijkers zoveel mogelijk inzicht te geven over hun eigen kennis en kunde en dit te promoten, zodat je mensen kunt inspireren en motiveren, dat ze altijd positief moeten zijn. Waar er namelijk een wil is, is er zeker een weg. Elkaar inspireren is belangrijker en laten merken dat geld niet alles is. Als je investeert in je eigen talenten dan investeer je in de groei van je eigen land. Suriname eerst dan de rest. Kortom een platform bieden aan onze Surinaamse artiesten waarbij ook dichters, kunstenaars en bijzondere personen zich mogen aanmelden. Zolang het Suriname positief uitbeeldt” aldus Binda

Daarnaast wil Binda producties op televisie brengen zoals series gebaseerd op de Surinaamse maatschappij en de Surinaamse situatie. In het verleden maakte hij al programma’s over het binnenland en die wil hij wederom oppakken.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!