Gewapende criminelen bewerken slachtoffer met ijzeren staaf

Twee criminelen hebben op vrijdag 17 juli 2020 omstreeks 04.00 uur een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Keshafweg in het politieverzorgingsgebied van Santo Dorp. De 49-jarige bewoonster S.P. was op dat moment in diepe rust. Zij schrok wakker door een gestommel. Kort daarna hoorde zij stemmen van twee mannen in haar woonkamer. Gelijk daarna werd zij overvallen door het duo, van wie een gewapend was met een ijzeren staaf. Deze gewapende rover bracht haar een keiharde slag toe aan het hoofd, met als gevolg zij een barst opliep. De daders vroegen het slachtoffer naar geld. Zij was doodsbang en klaagde van pijn. De rovers hebben haar woning compleet overhoopgehaald en zijn ervandoor gegaan met een tas, inhoudende een geldbedrag van SRD 4300. Na hun snode daad verlieten de overvallers de woning te voet. De politie van Santo Dorp, die werd ingeschakeld, trof in de omgeving een 9 mm scherpe patroon aan, welke in het belang van het onderzoek in beslag is genomen. Tijdens de roof hebben de daders geen schoten gelost, zegt de politie. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: