Champions League trekking kwartfinale 2019-20

De loting voor de kwartfinales in de Champions League. De latere stadia van de Champions League van dit seizoen zullen worden gespeeld als een straight knock-out toernooi dat wordt georganiseerd in Lissabon, Portugal — twaalf teams blijven in stelling om de trofee op 23 augustus te halen. De wedstrijden beginnen op 7-8 augustus.

De UEFA Champions League wordt betwist door de hoogst gerangschikte teams van de sterkste nationale UEFA-bonden. Het is de topclubcompetitie in het Europese voetbal en een van de meest prestigieuze toernooien ter wereld.

De finale van de Champions League is het meest bekeken jaarlijkse sportevenement ter wereld. De finale van het toernooi 2012-13 had de hoogste kijkcijfers tot nu toe en trok 360 miljoen televisiekijkers. Het werd gespeeld in het Wembley Stadium in Londen, Engeland, waar Bayern München Borussia Dortmund versloeg in de eerste volledig Duitse Champions League finale.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: