Europa League trekking kwartfinale 2019-20

De loting voor de kwartfinales van de Europa League. Alle teams herstarten hun Europa League campagnes met de laatste 16 banden, voordat de latere stadia van het toernooi van dit seizoen worden gespeeld als een straight knock-out toernooi gehouden in Duitsland. De wedstrijden beginnen op 5-6 augustus.

De 2019-20 UEFA Europa League is het 49e seizoen van het Europese secundaire clubvoetbaltoernooi.

De winnaars van het toernooi komen automatisch in aanmerking voor de groepsfase 2020-21 van de Champions League en verdienen het recht om tegen de winnaars van de 2019-20 Champions League te spelen in de UEFA Super Cup 2020.

Clubs kwalificeren zich voor de competitie op basis van hun prestaties in hun nationale competitie en bekerwedstrijden.

error: Kopiëren mag niet!