Bromfietser overleden in het ziekenhuis

De 19-jarige bromfietser Yash Abhay Nirandjan heeft zaterdagavond het leven gelaten in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zaterdagochtend was Nirandjan betrokken bij een aanrijding met een personenauto aan de Hendrikstraat.

De politie van het bureau Leiding 9a kreeg, via het Command Center, de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en autobestuurder op de Hendrikstraat. Yash Abhay Nirandjan werd gewond ter plaatse aangetroffen en is per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis alwaar hij overleden is.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Yash Abhay Niradjan op zijn bromfiets over de Hendrikstraat reed. De 50-jarige autobestuurder S.K. die vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden, beschreef een bocht naar rechts en verzuimde daarbij voorrang te verlenen aan het rechtdoorgaand verkeer. Op dat moment was de bromfietser Yash Abhay Nirandjan het rechtdoorgaand verkeer.Het ontzielde lichaam van Yash Abhay Nirandjan is in opdracht van het Openbaar Ministerie, ter obductie, in beslag genomen door de politie. De autobestuurder S.K. is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het rijbewijs is, hangende het onderzoek, door de politie ingevorderd. S.K. zal morgen worden voorgeleid bij een hulp officier van justitie. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeersunit Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!