Huwelijk eerste koppel van het land een feit

President Chan Santokhi en Melissa Seenacherry zijn vandaag officieel getrouwd.

Het eerste koppel van het land heeft elkaar in besloten kring het jawoord gegeven. President Santokhi sprak op social media zich uit over het huwelijk. “Met vreugde kan ik jullie meedelen dat ik vandaag in klein gezelschap met mijn partner Melissa trouw.”

Eerder gaf de President tegenover Dagblad Suriname aan dat berichten over een geheim huwelijk met Seenacherry hem onbekend waren. De President gaf aan dat er wel voorbereidingen gaande waren. Nu is het huwelijk, volgens hindoe-rituelen en onder begeleiding van de geestelijke een feit. Melissa Santokhi-Seenacherry is recentelijk beëdigd als advocaat. Zij zal haar werk combineren met haar positie als First Lady van de Republiek Suriname. Dagblad Suriname wenst het pasgetrouwde koppel veel geluk en voorspoed toe.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: