Riad Nurmohamed: “Ik ga OW samen met u naar grotere hoogten tillen”

Gisteren heeft de nieuwbakken minister Riad Nurmohamed, officieel overgenomen op het ministerie van Openbare Werken(OW) van scheidende minister Vijay Chotkan. Bij deze gelegenheid heeft de departementsdirecteur Soman van OW, namens het personeel het woord gevoerd. In een korte plechtigheid sprak Chotkan de beste wensen uit voor de nieuwe minister. Hij gaf aan verzekerd te zijn dat Nurmohamed er het beste van zal maken. De nieuwe minister sprak het personeel kort toe. Hij heeft zijn dank uitgesproken aan de minister, directeur en het personeel. Minister Nurmohamed gaf ook aan dat hij maandag aanstaande intern hearings zal houden en alle afdelingen zal bezoeken en later komen de districten aan de beurt. Nurmohamed gaf aan dat er hard gewerkt zal worden omdat de samenleving hoge verwachtingen heeft op dit ministerie. In gesprek met Dagblad Suriname zegt de nieuwe minister dat hij samen met het personeel, OW naar grotere hoogten zal tillen. Hij heeft bijkans 15 criteria samengesteld die de basis zullen vormen van het beleid. Het zijn zaken zoals management en controlemechanismen die ook bij een quick scan van het ministerie van OW zullen worden gebruikt. Deze resultaten zullen aan de staf en de raad van ministers (RvM) worden voorgehouden tezamen met het nieuwe beleidsplan. Dit zijn voorwaarden om het ministerie goed te kunnen leiden, op basis van goed bestuur. Tegen 11 uur tekenden minister Ronni Benschop, gemachtigde van minister Vijay Chotkan, en de nieuwe minister Riad Nurmohamed, het protocol van overdracht. Volgens de nieuwe bewindsman op OW, is alles vlot en goed verlopen. Minister Nurmohamed heeft op zijn verzoek 6 mappen met alle data waaronder financiën, projecten, personeel, hrm, wetgeving en ict van de scheidende minister ontvangen. Dat ga ik allemaal goed doornemen en maandag zal het werk gelijk van start gaan, benadrukt Nurmohamed.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: