Protocol bij Ministerie van Financiën & Planning getekend

Op vrijdag 17 juli 2020 heeft Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën het beheer over het ministerie overgedragen aan Zijne Excellentie Armand Achaibersing. Tijdens een onderhoud hebben de Ministers gezamenlijk financiële cijfers en documenten doorgenomen. Hierna werd het protocol van overdracht en overname van het ministerie ondertekend.

Scheidende Minister Gillmore Hoefdraad deed daarbij een toezegging om zijn ondersteuning te kunnen geven. In zijn afscheidsspeech aan het personeel vroeg Minister Hoefdraad om de nieuwe minister ook te ondersteunen en bedankte hen voor het harde werk welke in de afgelopen jaren is verzet. Minister Achaibersing gaf aan open te staan voor de samenwerking en kijkt hier positief tegenaan. Dit, om ervoor te zorgen dat Suriname er bovenop komt. Hierna kreeg Minister Achaibersing een rondleiding in het hoofdkantoor en het Directoraat Financiën.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: