Aantal covid-19 positieven in Suriname voorbij 1000

Zoals gisteren op de persconferentie van het nieuwe Covid-19 team werd aangekondigd, wordt nu elke dag de teller op de website bijgesteld om 20:00 uur.

Vandaag is te zien dat het totaal aantal positief getesten in Suriname nu voorbij de 1000 is: 1001 om precies te zijn. Het aantal overledenen staat op 20, wat gisteren reeds bekend was maar nog niet op de teller was weergegeven.

Er kwamen vandaag wederom 41 positieve gevallen bij, maar dat was ook gisteren flink gestegen, en het aantal actieve gevallen staat nu op 371 in plaats van 318. Vijf personen zijn op de IC, 610 zijn genezen verklaard, en er zijn nu 240 personen in quarantaine.

Dagblad Suriname wenst alle zieken een spoedig herstel toe, en ook wij moedigen de totale gemeenschap aan de covid regels zo veel en zo goed als mogelijk in acht te nemen: thuisblijven indien mogelijk, mond- neusbedekking op als u op straat moet, goede handhygiene hanteren, en afstand houden van anderen…

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: