Busje onbeheerd aangetroffen op Bosjebrug

De politie van Nieuwe Haven kreeg vrijdagochtend omstreeks 04.25 uur via de Command Center (CC) melding dat een grijs gelakt voertuig van het merk Toyota Voxy onbeheerd op de top van de Wijdenboschbrug, meer bekend als ‘Bosjebrug’, is aangetroffen. De politie stelde een onderzoek in, echter is vooralsnog niet gebleken dat iemand van de brug is gesprongen. Ook hebben omstanders niemand gemerkt die van de brug is gesprongen. Na onderzoek heeft de politie de eigenaar van het bedoeld busje achterhaald. Hij werd thuis aangetroffen. Daar stelde de politie een onderzoek in en dat wees uit dat een familielid met het busje van huis was vertrokken zonder medeweten van de overige huisgenoten en de eigenaar. Het onderzoek moet uitwijzen of die persoon inderdaad is gesprongen. De politie van Nieuwe Haven en afdeling Maritiem zijn nog bezig met het onderzoek.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: