Landbouwers Saramacca verheugd met Sewdien als nieuwe LVV-minister

De landbouwers van Saramacca zijn zeer verheugd met de benoeming van Prahlad Sewdien als de nieuwe minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV). Tegenover Dagblad Suriname verklaren landbouwers dat Sewdien al jaren zijn bijdrage levert aan deze doelgroep, waardoor zij in staat zijn om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. “Dankzij Sewdien hebben wij trainingen mogen volgen op Saramacca. Hij is wekelijks in ons district. Wij geloven dat Sewdien veel kan betekenen als LVV-minister, niet alleen voor Saramacca maar voor het totaal land.”

De landbouwers zijn in de afgelopen jaren van het kastje naar de muur gestuurd door de NDP-regering. Behalve mooie praatjes heeft deze partij bitter weinig gedaan voor de agrarische sector. Alle hoop is dus gevestigd op de nieuwe LVV-minister. Opmerkelijk is dat de VHP’er Mahinder Jogi niet content is met deze benoeming. Jogi heeft publiekelijk uitgehaald naar Sewdien dat hij vanwege belangenverstrengeling niet geknipt is voor de functie van LVV-minister. Veaps, SPBA, Surafy, ‘Wi! Uma Fu Sranan’ en de landbouwers van Saramacca zijn dik tevreden met de nieuwe LVV-minister.

error: Kopiëren mag niet!