Dc’s blikken tevreden terug op succesrelatie met Dikan

“Ik heb de werkrelatie ervaren als een succes. Van hieruit wil ik u bedanken voor de goede werkrelatie”, aldus Margaratha Malontie, Deken van de Districtscommissarissen, mede namens alle districtscommissarissen (dc’s) tegen minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling. De minister had op dinsdag 14 juli 2020 zijn laatste Dc Collectief te gast in Groningen (Saramacca). De vergadering stond in het teken van de beëindiging van de ambtstermijn van Dikan in het kader van de machtswisseling deze week. De bewindsman heeft aan de vooravond van zijn vertrek dank uitgebracht voor de ondersteuning die hij heeft ervaren. Daarnaast heeft hij begrip gevraagd en excuses gemaakt bij het korps voor beslissingen die hij soms tegen de verwachting van dc’s heeft genomen.

 “You did a great job. I am proud of you”, aldus de bewindsman in zijn boodschap. Hij heeft de successen van het departement en de dc’s toegeschreven aan de werklust, onderling respect en teamgeest die aan de dag is gelegd. Hij zei dat de dc’s met trots kunnen terugkijken op wat er samen is neergezet.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: