Belegde broodjes kopen nu een luxe

Belegde broden Juli 14
Broodje gebakken ei SRD 8-12
Broodje spiegel ei SRD 8-12
Broodje kerrie ei SRD 10-20
Broodje gezond SRD 10-20
Broodje bakkeljauw SRD 15-25
Broodje vis gestoofd SRD 15-25
Broodje vis gebakken SRD 10-20
Broodje vis ei SRD 15-30
Broodje visfilet SRD 15-25
Broodje zoutvlees SRD 15-30
Broodje lever SRD 15-25
Broodje sopropo gevuld SRD 15-25
Broodje tjapar SRD 10-20
Broodje gehak SRD 15-30
Broodje shoarma kip SRD 15-25
Broodje shoarma rund SRD 15-30
Broodje kip SRD 15,00
Broodje dopperte kip SRD 15-25
Broodje rund SRD 15-30
Broodje garnalen SRD 15-30
Broodje kroket SRD 10-20
Broodje wordt SRD 10-20
Broodje trie SRD 15-25
Broodje pom SRD 15-30
Broodje tahoe SRD 10-20

“Niet alleen producten en goederen zijn duur geworden, maar ook belegde broodjes”, zeggen de meeste consumenten aan de krant. “Het is iets dat je zelfs thuis kan klaarmaken, maar je hebt niet altijd tijd voor zulke geweldige belegjes. Thuis is het in de meeste gevallen een broodje kaas, jam, pindakaas, hagelslag, chocopasta, ei of sardien. Maar je lust soms toch een ander beleg”, zegt een burger. “Vooral tijdens schooldagen komt het handig uit of wanneer je laat bent. Maar dit jaar gaat het gezin met moeite van huis uit met een brood over straat, want alla sani kon diri. De prijs van haast alles is gestegen, dus wij moesten op den duur ook een aanpassing brengen aan onze lijst. De belegjes zijn wel in de meeste gevallen duur, maar zolang de smaak goed is en het de honger van de consument stilt”, zegt een eigenaar van een broodjeswinkel tegenover de krant. “Maar het belangrijkste is dat wij toch op een redelijke manier de consument tegemoet proberen te komen. We weten niet wat de toekomst ons zal brengen, dus we proberen het door samenwerking het beste van te maken”, stelt hij. “Ook al bracht ik brood van huis uit naar school, toch kocht ik een broodje bij de kantine. Het gaat misschien wel duurder zijn, maar het is de smaak en liefde die wordt uitgestraald die de consument laat terugkomen”, zegt een 18-jarige student.

TM       

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: