Bushouders kijken uit naar positieve onderhandelingen met nieuwe regering

Er wordt beweerd dat de bussen sedert dinsdag weer rijden. Rawien Bajnath, adviseur van PLO, zegt tegenover Dagblad Suriname dat dit niets te maken heeft met PLO. Ook Suraj Sahadew-Lall, voorzitter van Vosov, zegt hierin geen betrokkenheid te hebben. Bajnath merkt op dat velen in een hoerastemming zijn dat de bussen eindelijk worden ingezet. Het liefst zien PLO en Vosov dat ook gebeuren, echter zijn de randvoorwaarden daartoe niet in orde. Het is nog onduidelijk hoe groot de groep is die wel rijdt en tegen welk tarief. Bajnath vermoedt dat het om de bussen gaat die vicepresident Ashwin Adhin voor de examenkandidaten zou inzetten.

PLO en Vosov blijven bij hun standpunt dat zonder een aangepast tarief het geen zin heeft de bussen uit de garage te halen. De NDP-regering heeft PLO wat dat betreft steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Bajnath en Sahadew-Lall zijn hoopvol gestemd dat met de wisseling van de wacht in het politiek machtscentrum er goede voorstellen zullen voortvloeien voor zowel de bushouders als de passagiers. Zij verwachten dat de nieuwe regering spoedig een aanvang maakt met de onderhandelingen.

KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: