Vp-elect Brunswijk: ‘Ambt vicepresidentschap historische opdracht’

Vicepresident-elect, Ronnie Brunswijk, noemt het ambt van vicepresident, waarin hij bij acclamatie is gekozen, ‘een historische opdracht’. “Ik aanvaard deze uitverkiezing tot dienstbaarheid aan ons land en volk vanuit het diepe besef dat het hier gaat om een historische opdracht”, voerde de politicus aan die wederom geschiedenis heeft geschreven. De Abop-topman voerde aan dat  hij altijd bereid is om zijn krachten geven daar waar het volk dat nodig acht. “Ik aanvaard deze uitverkiezing tot dienstbaarheid aan ons land en volk vanuit het diepe besef dat het hier gaat om een historische opdracht. Ik zal deze historische opdracht trachten waar te maken met ondersteuning van de Almachtige. Ik hoop en ik vertrouw erop dat ik daarbij steeds kan rekenen op ondersteuning en medewerking van uw allen, van onze totale natie”, benadrukte Brunswijk. Aangezien hij nu gekozen is tot vicepresident, heeft Brunswijk afstand genomen van de functie van parlementsvoorzitter. Hij overhandigde de voorzittershamer aan fungerend voorzitter Dew Sharman.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: