Riddhima Kapoor Sahni verwerpt geruchten over positieve COVID-19 test

Nadat Bollywood-ster Amitabh Bachchan en zoon Abhishek Bachchan aankondigden dat ze allebei positief waren getest op COVID-19, begonnen geruchten de ronde te doen dat Ranbir Kapoor, Neetu Kapoor en regisseur Karan Johar ook het virus hadden opgelopen.

Het ongegronde gerucht ging viraal op sociale media en beweerd werd dat de drie het virus hadden opgelopen toen Bachchan’s kleinzoon Agastya Nanda begin deze week Neetu’s verjaardagsfeestje bijwoonde dat door Riddhima werd georganiseerd.

De bevestiging kwam echter kort erna toen zowel Amitabh als Abhishek verklaarden positief  te zijn getest op het virus.

De ervaren ster is opgenomen in het Nanavati-ziekenhuis in Mumbai.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: