Kangana Ranaut maakt zich op voor Dhaakad middels virtuele sessie

Na tijd te hebben doorgebracht met haar familie, is Kangana Ranaut nu weer terug aan het werk, zij het virtueel. De actrice was voor het laatst te bewonderen in Panga en was onlangs deel van een script lezing sessie met regisseur Razneesh Razy Ghai en producer Sohail Maklai voor haar aankomende film Dhaakad.

Kangana Ranaut zegt: “Dhaakad is niet alleen een mijlpaal voor mijn loopbaan maar ook een keerpunt voor Indiase cinema. Als de film goed ontvangen wordt, zullen vrouwen in Indiase cinema van dit punt uit alleen maar voorwaarts kunnen. Sohel en Razy zijn mijn vrienden en we plannen dit project nu al enige tijd. Ik ben enthousiast over deze film en kan niet wachten met de aanvang van het project,” voegde ze eraan toe.

Behalve Dhaakad heeft Kangana Ranaut ook Thalaivi, een biopic over de acteur die politicus werd: J Jayalalithaa.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: