Splashmaster Gilly: Met “Fullcolour Entertainment Hour” deels mijn droom kunnen realiseren

Dj Splashmaster Gilly is gestart met zijn eigen Tv show. Fullcolour Entertainment Hour is heel goed ontvangen door het publiek. Splashmaster Gilly geeft aan in een interview met Dagblad Suriname: “Fullcolour Entertainment Hour is wat ik graag aan alle kijkers presenteer. Het gaat voornamelijk om onze eigen Surinaamse Cultuur en Entertainment. Het is een tv programma met als presentatoren Splashmaster Gilly, Dj Lilypro en soms een gast host. Hierbij praat ik over alles wat ik heb gedaan met en voor mijn land en haar verschillende bevolkingsgroepen. Verder nog samenwerkingen met de vele bekende Surinamers die in het begin hun bijdrage hebben geleverd aan SrananTaki en nog steeds actief zijn in de scene. Dit gedeelte heet “Sranantaki Archief”. Splash Caribbean Colours is het 2e gedeelte waarbij kijkers kunnen genieten van Caribbean Entertainment vanuit (Jamaica, Guyana & Trinidad) Met als genre (Soca, Reggae & Dancehall). Interviews, Shout Outs, Video Clips en Events, en ook mijn bezoekjes aan die landen. Het 3de deel is de LilyPro Tvshow (Spaans/Engels). Dit is speciaal voor alle Spaans liefhebbers en de Spaanse gemeenschap van Suriname. Wij willen hen up to date houden met wat belangrijke TIP in het Spaans (VB, de nieuwe trendz, mode, Fashion, producten promoten, gezondheidstips, trucjes van de Latina Mode), Interviews met Spaanssprekende artiesten of organisaties hier en buiten Suriname. Verslag van vele events die ze heeft mogen bijwonen en nog zal aandoen. Kortom, zij wil de Spaanssprekende gemeenschap in en buiten Suriname die haar volgen, op een eigen wijze entertainen. Alle 3 delen in het Programma hebben Nationale & Internationale Items en Samenwerkingen. Te noemen, interviews, artiesten nieuws, tips, video clips, events, promotie, reclame, advertenties. Mijn denkwijze is aanwezig in alles wat ik doe en dat is “Samen Werken”, “Samen Bundelen” “Bondru” vandaar de naam “Fullcolour Entertainment” En dat staat voor alles dat te maken heeft met “alle kleuren samen, alle Culturen samen, alle Talenten samen, en ook alle bevolkingsgroepen samen. Het was altijd mijn droom om naast mijn DJ carrière ook een eigen entertainment station te hebben maar daar ben ik nog niet ready voor dus begon ik in 2009 met een eigen Journaal op de TV, genaamd “Sranan Taki Journaal”. Hierbij ging ik langs de verschillende districten om talent te ontdekken en zodoende een eigen Journaal in elkaar zetten. Verder deed ik een talkshow op Facebook genaamd “Gilly Meets The Fans”, in 2018, waarbij de Fans 1 avond de gelegenheid kregen met mij te babbelen onder het genot van een hapje en een drankje in Hotel Torarica. In 2018 startte ik de LilyPro Tvshow via YouTube op 20 mei 2018 en in 2019 op de Surinaamse zender STVS. Na alle ervaring opgedaan te hebben die gepaard is gegaan met wat onderzoek in het buitenland, besloot ik dan officieel te starten met een 1 Hour Concept om dan alle 3 TV Shows dat ik de afgelopen jaren hebt gepresenteerd via YouTube en andere kanalen nu samen in 1 Programma te brengen dat 1 uur lang duurt en het bestaat uit Entertainment” aldus Splashmaster Gilly

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: