Slachtoffer brute straatberoving neergestoken

Een man bevond zich donderdagmiddag omstreeks 15.00 uur op de kruising van de Nieuw Weergevondenweg en de Hiraweg, toen hij op een gegeven moment een voertuig naast hem stopte waaruit twee mannen uitstapten. Een van de mannen was gewapend met een mes. Onder bedreiging van dat mes beroofden zij het slachtoffer van zijn tas waarin de aangever een groot geldbedrag in SRD had bewaard. Bij het wegrijden klampte de benadeelde zich vast aan de vluchtauto van de daders. Bij die gelegenheid heeft een der rovers die gewapend was met het mes het slachtoffer verwond in zijn gelaat. Het slachtoffer werd bebloed op straat aangetroffen. De politie van Santodorp verscheen na de melding ter plaatse en trof het gewonde slachtoffer aan. Hij was voor de komst van de ambulance wel aanspreekbaar, naderhand verloor het slachtoffer het bewustzijn vanwege bloedverlies. De daders zijn na hun daad richting Santodorp opgereden.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: