Bronto Somohardjo: “Geen commentaar, maar…”

Bronto Somohardjo, zoon van PL-voorzitter Paul Somohardjo, is blij te kunnen vertellen aan Dagblad Suriname dat zijn vader het stukken beter maakt. “Hij is niet meer op de Intensive Care, maar op de gewone verpleegafdeling, en het gaat elke dag beter met hem.”

Gevraagd of hij, Bronto, kandidaat is voor het ministerschap, zegt hij lachend “Geen commentaar! De partijstructuren doen in overleg met de hele coalitie hun werk, en we mogen niet voorbarig zijn en aannames doen voordat er officiële mededelingen komen. Maar over één ding kan ik u wel gerust stellen, ik heb geen strafblad, niet eens een bekeuring in het verkeer, en ik heb wel degelijk een heel goede scholing en voldoende ervaring mogen opdoen, maar voor de rest, voor nu: geen commentaar!”

Intussen is het geen geheim dat Bronto Somohardjo’s naam prijkt op de lijst van kandidaat-ministers, die aankomend president Chan Santokhi naar procureur-generaal Roy Baidjnath Panday heeft gestuurd. Hij zou minister van Binnenlandse Zaken worden in de nieuwe regering Santokhi.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: