Gewapende man bezoekt tegenstander aan het werk en lost intimidatieschot

De politie van Nieuwe Haven kreeg op maandag 6 juli omstreeks 10.15 uur een melding betreffende schoten gelost aan de Slangenhoutstraat. Na de melding toog de politie naar het adres en het bleek te gaan om een oude vete tussen twee mannen. De ene man meer bekend als Boeroe heeft de andere opgezocht op zijn werkplaats aan de Slangenhoutstraat. Hij was gewapend met een jachtgeweer met afgezaagde loop. Na de aangever, Kenneth, te hebben uitgescholden en bedreigd, loste Boeroe een intimidatieschot en reed daarna weg. De aangever kon de politie niet exact doorgeven welke richting Boeroe is opgereden, daar hij vanwege de angst binnen was gebleven. De politie onderzoekt de zaak verder. Boeroe wordt opgespoord.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: