Covid-19 in Frans Guyana: + 281 nieuwe gevallen en weer een persoon overleden

Met een bijkomend sterfgeval tonen de resultaten van de onderzoeken van de afgelopen 24 uur in Frans-Guyana geen tekenen van vertraging. In Guyana zijn sinds het begin van de epidemie in totaal 5.459 mensen besmet geraakt. De piek van de epidemie wordt rond eind juli verwacht.

De cijfers van vandaag:

+ 281 nieuwe gevallen, van de 825 uitgevoerde testen, tegen + 230 extra patiënten die genezen zijn verklaard.

In totaal zijn er volgens de gezondheidsautoriteiten van de 5.459 gevallen die sinds 4 maart 2014 zijn ontdekt, 2.349 patiënten genezen.
In de afgelopen 24 uur zijn twee mensen uit het ziekenhuis ontslagen, terwijl 121 patiënten nog steeds in de 3 ziekenhuizen op de afdeling verblijven, waarvan er zich vandaag de dag 30 op de intensive care bevinden. Er zijn reeds 22 doden gemeld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: