Buitgemaakte kluis achter begraafplaats aangetroffen

De politie van Munder kreeg dinsdagochtend een melding betreffende een open kluis die achter een begraafplaats aan de van Sypesteinstraat is aangetroffen. De politie ging na de melding ter plaatse en trof inderdaad een open kluis aan die leeg was. Uit het onderzoek blijkt dat deze kluis aan een bedrijf toebehoort en dat het op een adres in dezelfde straat is weggenomen. Naar zeggen van de benadeelde had hij USD 4000,- , waardevolle sieraden en belangrijke bescheiden in de kluis bewaard. De politie heeft de kluis in beslag genomen voor onderzoek. Het vermoeden bestaat dat de inbrekers na de daad met de kluis naar de begraafplaats, althans in het bosschage, zijn gegaan en zij aldaar de kluis hebben opengeforceerd en leeggehaald.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: